Om oss

En bild säger mer än tusen ord.Ett foto säger mer än tusen ord och kan betyda väldigt mycket för många olika personer. Ett fotografi kan få dig att resa tillbaka i tiden och ge en insyn i hur du hade det, och att blicka tillbaka till bröllopsdagen kommer ni absolut att uppskatta.

Att hitta rätt fotograf på egen hand kan vara svårt och ta lång tid, speciellt när det finns så många duktiga fotografer som är verksamma i och i närheten av Malmö. Sökmotorerna listar enbart tio sökträffar på förstasidan, och få orkar titta igenom resten av träffarna. Många företag riskera därför att försvinna i bröllopsfotografdjungeln, men det vill vi ändra på.

Vi har samarbetat med fotografer i hela Sverige genom vårt tryckeri och nu har vi bestämt oss för att hjälpa bröllopspar att hitta rätt fotograf genom Bröllopsfotograf Malmö. Ett bröllopsuppdrag kan kosta flera tusenlappar och därför vill man som kund få igenom sina önskemål. Att jämföra pris, portfolio, utrustning och tillgänglighet är ett krav för kunden, och det är detta vi erbjuder i vår jämförelsetjänst.Vi rekommenderar även ett besök hos Tryckstudion om ni vill beställa tryckprodukter till ert bröllop.

Malmös mest kompletta fotograftjänst

malmö kartaVår vision är att skapa Malmös mest kompletta och bästa jämförelsetjänst för bröllopsfotografer på nätet. De som besöker oss söker ofta en bröllopsfotograf eller inspiration inför sitt bröllop. Alla bröllopsfotografer som vi listar är därför ett steg närmare ett potentiellt uppdrag.

Du kan tyvärr inte boka fotograf genom oss, för bokning av ert fotouppdrag får ni kontakta fotografen.