Mathilda & Fredrik

PhotodesignTillsammans har vi världens bästa jobb, att fånga och återberätta livets viktigaste dagar. Precis som varje brudpar är unikt är även ert sätt att kramas, pussas och hålla hand. Vi vill därför berätta Er historia – bara naturligt, avslappnat och med äkta kärlek.

Med oss som fotografer på er bröllopsdag kan både ni och gästerna slappna av, njuta av stunden och fokusera på varandra, samtidigt som vi får göra vårt jobb och leverera oförglömliga bilder med minnen som ni kan återuppleva om och om igen!

Vår resa startade i USA, närmare bestämt i paradiset Santa Barbara i Kalifornien, där vi båda studerade fotografering. Sedan dess har vi jobbat som ett team, en duo där vi slagit samman våra inviduella kvalitéer. Läs gärna mer om fördelarna med att ha två fotografer på vår hemsida! Vår bildstil är skarpa bilder med realistiska färger och mjuka toner. Vi vill hålla vår bildstil väldigt elegant och tidlös, det vill säga – du ska kunna se tillbaka på dina bilder även om flera år och fortfarande känna att du älskar dem lika mycket.

vigsel bilder @Photodesign

Inget bröllop är för litet, för stort, för nära eller för långt bort.

bröllopsfotografen Photodesign